Kaninhoppning 18 November

Idag vankades det kaninhoppning! Ungdomsgruppens första aktivitet uppskattades av både barn och kaniner! Alla hade roligt och det blev mycket skratt. Ängkullens egna kaniner Svea och Sven fick vara med på hoppningen och de tyckte att det var väldigt roligt!

Svea tyckte att det var lite läskigt att hoppa...




Sven väntade snällt på sin tur...



Ibland behövdes det lite hjälp från oss i ungdomsgruppen...


Alla bilder är tagna av Johanna Berglund


En härlig dag med söta kaniner och goa barn, helt enkelt!
Mvh Ängkullens ungdomsgrupp




Ängkullens Ungdomsgrupp - Välkommen!

Den här bloggen är skapad just av Ängkullens shettisridskolas ungdomsgrupp, för att ni föräldrar, barn och andra intresserade ska kunna läsa mer om ridskolan, shettisarna och såklart om aktiviteter som vi i gruppen anordnar! 

Ängkullens ungdomsgrupp skapades den 1 November 2012. Vi har redan planer på aktiviteter inför 2012 och även inför nästa år. Om ni vill läsa mer om ridskolan i största allmänhet, så kan ni kika in på den vanliga hemsidan här och även gilla våran facebookgrupp, som ni hittar här

Ängkullens ridskola har lektioner 7 dagar i veckan, ridskolan och anläggningen ägs av Anna Hassvik. Då och då anordnas även ridläger, stallfritids och prova på ridningar men man ahr även chansen att boka in ett barnkalas med våra underbara shettisar (mer om det på hemsidan och i facebookgruppen). Vi har just nu 11 shettisar på gården men även flera ponnyer och hästar som antingen står som inackorderingar eller som hyrponnyer. Vi har en stor och en liten paddock, flera härliga skogsvägar och år 2013 står även ett ridhus på plats på gården. 

Detta var lite kortfattad information om ridskolan och anläggningen, presentationer om oss i Ungdomsgruppen kommer snart. 



RSS 2.0